IMG_6510

คณะกรรมการฝ่ายสื่อสารและภาพลักษณ์องค์กร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร
เชิญผศ.สมิทธิ์ บุญชุติมา อาจารย์ประจำคณะนิเทศศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย เป็นวิทยากร
สร้างความรู้ความเข้าใจด้านภาพลักษณ์ และรับฟังความคิดเห็นและข้อเสนอแนะด้านภาพลักษณ์องค์กรในโครงการ จิบน้ำชา เสวนาภาพลักษณ์ ณ ห้องประชุมมงคลอาภาคณะบริหารธุรกิจ
เมื่อวันที่ 12 มิถุนายน 2558 ทั้งนี้โครงการดังกล่าวจัดขึ้นเป็นครั้งที่ 7

One thought on “มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลพระนคร เสวนาภาพลักษณ์ ณ คณะศิลปศาสตร์ และ คณะอุตสาหกรรมสิ่งทอและออกแบบแฟชั่นครั้งที่ 7

1. Patpassorn

Dear Sirs

This is Patpassorn ..from PPISIS MODA company .. our company is the company that
    joint-venture with Malaysia company to produce the Organic Innerwear .. and now we have expand our
    biz to more casual wear like : tee shirt but still keep concept of Organic fabric : like 100 % Cotton
    organic, 95 % Organic Bamboo 5% Spandex .. etc..

Then now we are looking for new generation to create the design that match to our concept of eco conscience
    in wearing ..as freelance at this stage .. so if any one who are interested in ..pls contact : tel : 084-451-4192 , 081-441-9977
    or email : pat@nukleusthailand.com

Hope we can be a part to heal the environment & the world y marching into the future with sustainable ..

Thank you
    Patpassorn